GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Bestellen En Levering

Bezorgdienst
Leveringen binnen Nederland  worden door de postnl bezorgd.

Bestelgemak

Online bestellen in onze webwinkel - Het is voor het bestellen niet noodzakelijk om in te loggen of te registreren als nieuwe klant. Bestellen gebeurt anoniem en uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor een correcte afhandeling en zullen niet aan derder worden verstrekt. Het voordeel van het registreren als klant is echter wel dat u bij een volgende bestelling niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestigingsemail. Deze bevestigingsemail en uw bestelgeschiedenis zijn ook altijd achteraf online terug te bekijken indien u zich als geregistreerde klant heeft ingelogd op de website.

Bestellen per e-mail - Als u het niet makkelijk vind om u bestelling online te plaatsen dan stuurt u ons gewoon een e-mail met de artikelen die u wilt bestellen en uw (adres)gegevens. Wij sturen u hier een bevestiging van met de betaalgegevens. Mail uw bestelling nu door naar info@weespreventief.nl of drukt u op de contact button.

Bestellen per telefoon - U kunt uw bestelling ook gewoon telefonisch bij ons plaatsen. Bel nu 020-  om uw bestelling door te geven.
 
Helaas laten niet alle Spamfilters onze e-mails door. Deze worden soms gebounced (geweigerd). U kunt uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen om na te gaan wat de status is van uw bestelling. Wij streven ernaar om alle emails binnen 24 uur te beantwoorden. 

Levering 
Wij streven ernaar om uw producten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling te versturen (zon- en feestdagen voorbehouden). Zorgt u er daarom voor dat u in staat bent de bestelling aan te nemen wanneer u deze heeft geplaatst. De bestelling wordt twee achteréénvolgende (werk)dagen aan u aangeboden door een postbezorger van PostNL op het afleveradres dat u heeft aangegeven bij uw bestelling. Indien de bestelling deze dagen niet wordt aangenomen, dient u de bestelling zelf af te halen op het door de postbezorger aangeven PostNL afhaaldepot. 

Indien de levertijd niet gegarandeerd kan worden zal dit altijd vermeld worden bij de produktinformatie. Alle artikelen die wij op onze website aanbieden hebben wij in principe op voorraad. Het kan echter voorkomen dat een product onverhoopt even niet voorradig is. In dat geval krijgt U dit tijdig te horen, en in overleg met U storten we het factuurbedrag retour of spreken een nieuwe leverdatum af.
  
Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.