GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Over ons

Algemene informatie over het bedrijf.

Weespreventief is uw online partner in veiligheid!

Weespreventief.nl is de preventiewinkel met een compleet assortiment aan functionele veiligheids- en beveiligingsproducten voor bedrijven en consumenten. 

Tevens hebben wij een groeiend assortiment aan veiligheidsartikelen die wekelijks wordt uitbreidt en vernieuwd.

Om de veiligheid en beveiliging van uzelf, uw naasten en bezittingen zo goed mogelijk te waarborgen, leveren wij met zorg geselecteerde kwalitateitsproducten. 

Of dit nu gaat om inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of persoonlijke veiligheid. Wij hebben voor elke veiligheids- en/of beveiligingskwestie een oplossing! 

Van “doe het zelf”  tot “professionele” ondersteuning en installatie.

Indien nodig leveren wij in samenwerking met gekwalificeerde gecertificeerde partners een veiligheid totaaloplossing en nemen deze zorg voor u uit handen. Ons motto is dan ook, 

"Uw veiligheid is onze zorg"

Wij heten u van harte welkom en zien u graag als klant!


Bedrijfsgegevens

Weespreventief.nl is initiatief van BR Trading

Magneet 14 R
1446 XD Purmerend

T: +31 (0)20 2600604
E: info@weespreventief.nl

Bankgegevens

ING: 9675904
T.n.v.: BR Trading
Plaats: Amsterdam
IBAN: NL68INGB0009675904
BIC/SWIFT: INGBNL2A 

PayPal

info@weespreventief.nl

Kamer van Koophandel en BTW nummer

KvK Amsterdam: 34196488
BTW Nummer: NL131549078B01
Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.