GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Betaalmethoden

In onze webshop bent u als klant van alle betalingsgemakken voorzien om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Kiest u voor Ideal, PayPal, Bankoverschrijving of Mister Cash dan rekenen wij geen bijkomende transactie kosten.

Kiest u voor achteraf betalen met Afterpay dan rekenen wij hiervoor €4,00 aan transactiekosten.


Algemeen

U kiest zelf één van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure in onze webshop. Wij slaan creditcard en iDeal gegevens NIET op in ons systeem, indien u gebruik maakt van een van deze betaalmethodes dient u dit telkens opnieuw in te voeren.

1. iDEAL 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als nederlandse internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Een goedgekeurde betaling wordt dezelfde, of de eerstvolgende werkdag direct door ons verwerkt tijdens kantooruren. Kijk voor meer informatie op: www.ideal.nl

Let op: Indien u de betaling voortijdig afbreekt, zal de aangemaakte order niet bij ons aankomen. En ook niet verzonden worden.

2. Mister Cash Bancontact
Klanten uit België kunnen bij ons met Mistercash betalingen verrichten.
Belgische rekeninghouders kunnen met Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
De Belgische banken die Mister Cash ondersteunen zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Let op: Indien u de betaling voortijdig afbreekt, zal de aangemaakte order niet bij ons aankomen. En ook niet verzonden worden.

3. PayPal
PayPal is een kosteloos betaalmiddel voor consumenten dat een veilige betaling aan Weesprentief.nl garandeert. Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden via zijn of haar bankrekening of creditcard. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen.

4. Afterpay
AfterPay voert voor Weespreventief.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt dit bedrag betalen met een digitale acceptgiro bij een orderwaarde tot € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00. Afterpay is momneteel alleen mogelijk voor klanten uit Nederland.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. 

5.Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL, Mister Cash of PayPal, dan kunt u bij ons ook via een bankoverschrijving betalen. Alle benodigde gegevens vindt u in de emailbevestiging die u van ons ontvangt. U maakt het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van BR Trading, onder vermelding van uw klant- en ordernummer. De dag dat uw betaling bij ons binnen is zullen wij uw order in behandeling nemen.

Na een betaling ontvangt u altijd een order- en betaalbevestiging zodat u kunt controleren of de transactie juist is verlopen. Zo heeft u altijd een goede controle over veilig betalen.

Onze bankgegevens zijn:

BR Trading
IBAN: NL68INGB0009675904
BIC: INGBNL2A

 

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.