GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Uw Voordelen

UW VOORDELEN

Hoge Klantbeoordelingen
Wij doen ons uiterste best om alle klanten tevreden te stellen. Wij hechten een enorme waarde aan uw oordeel en proberen ons beleid constant aan te passen aan de wensen van onze klanten. Wij hebben daarom een account bij Kiyoh, een onafhankelijk klantbeoordelingssysteem welke onze klantbeoordelingen laat zien. Wij scoren gemiddeld een cijfer dat ligt tussen de 8,0 en de 9,0. Dit hoge cijfer wordt gegeven door onze tevreden klanten en daar zijn we trots op.
 
Niet Goed? Geld terug
Mochten de producten niet naar wens zijn kunt u deze retour sturen na het raadplegen van ons retourbeleid. U heeft 14 dagen de tijd om de artikelen te beoordelen volgens de wet "kopen op afstand". Als het artikel bij ons in goede orde ontvangen dan krijgt u het geld binnen enkele dagen retour op uw rekening.
 
Omruilgarantie
Bent achteraf u in de veronderstelling dat u toch niet het juiste produtkt heeft aangeschaft? Dan kunt u gebruikmaken van onze omruilgarantie. De eerste keer dat dit gebeurd zullen wij de verzendkosten van het nieuw te sturen produkt voor onze rekening nemen. U loopt dus geen enkel risico.
 
Groot Assortiment
Wij hebben een groot assortiment aan functionele veiligheids- en beveiligingsproducten. Wij leveren al onze producten uit eigen voorraad zonder tussenkomst van groothandel of dropshipper. Wij hebben een groeiend assortiment aan veiligheidsartikelen die maandelijks wordt uitbreidt en vernieuwd.
 
Compleet geleverd
Onze systemen en produkten zijn direct plug en play aan te sluiten en worden compleet geleverd inclusief batterijen en/of bevestigingsmiddelen.
 
Veilig Betalen
Bij Weespreventief.nl betaalt u veilig. Alle betaalmogelijkheden in onze webshop zijn gecontroleerd en veilig conform het webshop keurmerk. Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u bij ons ook via een bankoverschrijving betalen.

Achteraf betalen

Uit onderzoek blijkt dat de meeste online shoppers bij ons direct vooraf betaalt bij een bestelling. Echter is dit niet altijd het geval. Daarom biedt Weespreventief.nl u samen Afterpay de mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen. 
 
Snel Geleverd
Wij streven ernaar om uw producten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling te versturen (zon- en feestdagen voorbehouden).
Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.