GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Chuango Draadloze Vibratiesensor WD-80 Voor Op Ramen Of Deuren 

Chuango Draadloze Vibratiesensor WD-80 Voor Op Ramen Of Deuren

Artikelnummer: SKU16212

€19,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Draadloze Vibratiesensor Voor Alle Chuango Alarmsystemen  
Met een een draadloze trilsensor voor ramen en/of deuren kunt al in een vroeg stadium een indringer detecteren nog voordat hij binnen is. Zodra uw raam een stevige trilling ondergaat zal uw alarm direct afgaan en alle contactpersonen alarmeren. Een extra veilig gevoel als uw ramen het zwakke punt in uw woning vormen. Uw kunt deze draadloze vibratiesensor op gevoeligheid instellen zodat hij niet bij het minste geringste afgaat. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn wanneer er vaak een harde wind staat of door tocht uw deur een trilling ondergaat. 

Volledig, Gedeeltelijk of 24-uurs
Af-fabriek staat de vibratiesensor ingesteld dat hij actief is bij zowel gedeeltelijke- als volledige inschakeling van het Chuango alarmsysteem. Uiteraard kan de sensor door de gebruiker ook worden ingesteld als bijvoorbeeld 24uurs zone. Hierdoor kunt u hem ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor het beveiligen van een kluisje of kistje in uw woning. De draadloze vibratiesensor wordt standaard geleverd met batterijen en dubbelzijdig-tape om eenvoudig en direct te kunnen monteren.


Features:
  • Gevoeligheid instelbaar
  • Led-indicatie bij lage batterijspanning
  • Bereik: 300m (in open veld)
  • Antenne: extern

Inhoud verpakking:
  • 1x Chuango vibratiesensor
  • 1x dubbelzijdig-tape
  • 2x 23A 12V batterijen


Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan kunnen wij dit kostenloos voorprogrammeren op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk de sensoren pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem. Wij leveren al onze sensoren overigens compleet met batterijen en bevestigingsmiddelen. 

 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.