GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Chuango E5 Wifi Remote Switch 

Chuango E5 Wifi Remote Switch

Artikelnummer: SKU16556

€78,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Schakel uw apparaten eenvoudig in en uit met de slimme stekker van Chuango
Kom nooit meer thuis in een donkere omgeving
Wereldwijd te bedienen met gratis smartphone App  
De Chuango E5 remote switch maakt het mogelijk om uw electrische apparaten van afstand te schakelen. Schakel bijvoorbeeld de verlichting of zet de wasmachine aan wanneer u dat wilt. 
De slimme stekker werkt op het WIFI netwerk en kan zodoende van waar danook ter wereld bedient worden. De main unit kan uitgebreid worden tot 15 subplugs die via een beveiligd draadloos protocol (868MHZ) met elkaar communiceert. In de basisset wordt al een subplug meegeleverd. De subplugs kunnen worden hernoemd en er kunnen voor het gemak real-life foto's aan worden toegevoegd zodat u exact ziet welke apparaten er worden bediend. Met de E5 komt u na een lange dag werken dus nooit meer thuis in een donkere kille omgeving. 

Simpele installatie
Stop de slimme stekkers in het stopcontact, download de gratis APP voor Android en Apple smartphones en verbind de main-unit met uw router. Zo eenvoudig kan het zijn. Met behulp van een agenda kunt u bijvoorbeeld de dagelijkse routine van licht of geluid in uw woning vervolg geven en indringers buiten de deur houden. Uit statistieken blijkt dat 90% van inbrekers een inbraakpoging staakt indien men denkt dat de bewoners thuis zijn. 

G5
Ook is het mogelijk indien met uw huis al beveiligd is met een Chuango G5 alarmsysteem dat men met dezelfde APP nu ook de slimme stekkers van Chuango kunt beidenen, maar ook de HD IP116 wifi camera. 

Features:
  • Ac input/output: 100-240V 50/60 hz
  • Maximum current: 13A
  • Maximaal vermogen: 3250W
  • Radio Frequency: 868 Mhz (2WAY)
  • Afmetingen: 138 x 81 x 44mm (zonder stekkergedeelte)
  • Kleur Behuizing: Wit
  •  
Inhoud verpakking:
1 Slimme WIFI stekker E5
1 Subplug E5w
Handleiding en Nederlandse Quickguide

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.