GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Chuango Stand-Alone Alarmsysteem Basisset 110dB

Artikelnummer: SKU16224

€59,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Draadloos Alarmsysteem Van Chuango Zonder Telefoonkiezer 

Zit u niet te wachten op een alarmsysteem met ingebouwde telefoonkiezer, maar wilt u toch een goed beveiligd zijn tegen indringers? Dan is deze draadloze set van Chuango de basis voor uw nieuwe alarmsysteem. Met een 110dB sirene, 1 afstandbediening, 1 magneetcontact en een  bewegingsmelder is deze basisset binnen de korste keren gemonteerd. Op het moment dan u het alarmsysteem met één van de afstandbedieningen inschakeld hoort u 1 korte piep en wanneer u het alarm uitschakeld hoort u er twee.

PANIEKKNOP EN GEDEELTELIJK INSCHAKELEN

 Wilt u toch een veilig gevoel terwijl u thuis blijft dan kan dit ook. Met de knop gedeeltelijke inschakeling op de afstandbediening zet u de magneetcontact(en) voor ramen en/of deuren op scherp, maar kunt u wel gewoon langs de draadloze bewegingsmelder(s) lopen zonder dat het alarm afgaat. Op beide afstandbedieningen zit ook een paniekknop. Of het alarm nou aanstaat of niet, zodra u deze paniekknop activeert zal de luide 110dB sirene direct beginnen te loeien en de omgeving waarschuwen.

EXTRA SENSOREN 
Wilt u het systeem uitbreiden met extra draadloze sensoren dan is dit uiteraard geen enkel probleem. U kiest de andere draadloze sensoren van Chuango die u erbij wilt hebben en wij leren de gehele set kant en klaar voor u in. Wilt u toch eerst de situatie aankijken en op een later tijdstip het alarmsysteem uitbreiden met andere sensoren dan is dit geen enkel probleem. Zelf inleren van andere accesoires is z‚‚r eenvoudig. U activeert 'tijdelijk de zoekfunctie van de sirene en u activeert hierna de testknop van de nieuwe sensor. Zodra de sensor herkent wordt door de sirene hoort u een piep en is de sensor onderdeel van uw alarmsysteem. Makkelijker kan niet toch?

Features:

 • Draadloze verbinding
 • Led-indicatie bij lage batterijspanning
 • Bereik: 80m (in open veld)
 • Volledig- of gedeeltelijk inschakelen
 • Luide 110dB sirene 
 • zeer eenvoudig uit te breiden met extra sensoren


Inhoud verpakking:
 • 1x Chuango 110dB binnensirene
 • 1x 220V stroomadapter
 • 1x magneetcontact voor ramen en/of deuren
 • 1x bewegingsmelder
 • benodigde bevestigingsmiddelen en batterijen
 • 1x handleiding
 • 1x setje beveiligingsstickers voor op het raam
       
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.