GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
H.264 720P HD P2P IP Camera Met Pan- En Tilt Functie  

H.264 720P HD P2P IP Camera Met Pan- En Tilt Functie

Artikelnummer: SKU16531

€199,00
€149,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 
Ons paradepaardje op het gebied van de hedendaagse IP camera. Deze IP camera kan werkelijk alles en is zeer eenvoudig met de gratis smartphone App te bedienen en te benaderen. Met de Smartphone app kunt u bijvoorbeeld de bewegingsmelder inschakelen, waardoor u bij elke beweging direct een melding op uw telefoon krijgt. Mede door de pre-recordingfunctie mist u niks, want wanneer u de bewegings wilt terugzien wordt het beeld eerst 5 seconden terug gespoeld. Maar ook software updates en alarminstellingen kunt u snel en efficiënt regelen via deze menusettings. Natuurlijk kunt u deze camera ook vanaf u normale PC benaderen.

Installatie
De set-up van deze camera is binnen enkele minuten geregeld. U download de gratis App in de App- of Google play store, scant de unieke QR-code en u kunt direct live meekijken.
Via het sub-menu scant u eenvoudig de beschikbare netwerken en slaat u uw wifi signaal op.
 
PoE
Mocht u de IP-camera willen plaatsen op een plek waar geen stroomvoorziening in de buurt is dan zorgt de PoE-functie (Power over Ethernet) ervoor dat de camera via de netwerkaansluiting wordt voorzien van stroom.

Externe Pan Tilt Besturing

Met de Pan- en Tiltfuncite kunt u de camera eenvoudig horizontaal 320 graden om zijn as laten draaien en 120 in verticale rotatie. Hierdoor creeért u voor zichzelf een breder gezichtveld rondom de camera. 

720P HD Mexapixel Camera 

Door de hoge resolutie van 1280 x 720 en 25fps krijgt u super scherpe beelden. Ook in het donker (tot 8m), want de camera schakelt automatisch over van dag- naar nachtzicht. 

Twee-weg Intercom
Via de App kunt u de microfoon en luidspreken los van elkaar activeren, om verbaal contact te hebben met de ruimte waar de camera is geplaats. 

Inhoud van de levering:

P2P Infrarood camera x1
Handleiding x1
RJ45 kabel x1
12V Voedingsadapter x1
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.