GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Okka Draadloze Bewegingsmelder 

Okka Draadloze Bewegingsmelder

Artikelnummer: SKU16164

€33,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Extra bewegings voor het Okka alarmsysteem.

Met deze bewegingsmelder zorgt ervoor dat uw alarm geactiveerd wordt zodra er beweging in een ruimte is. Deze melder(s) wordt doorgaans op de gebruikt om een looproute te beveiligen.
Omdat deze bewegingsmelders diervriendelijk zijn gaan deze niet af bij honden en katten t/m 15 kg. Ook kunt dus altijd het alarm aanzetten zonder dat u rekening moet houden met huisdieren die nog aanwezig zijn. Handig voor 's nachts of voor een veilig gevoel wanneer u alleen thuis blijft. Mede door het gebruik van digitale dual-core I.R. chip worden alleen lichaamsbewegingen gedetecteerd en zodoende vals-alarm meldingen uitgesloten. Als de batterijen op beginnen te raken wordt u hiervan op de hoogte gesteld door het main-panel. Ook kunt u dit zien aan de LED op de bewegingsmelder zelf. Verder is deze PIR beveiligd tegen sabotage en wordt er direct een alarmmelding gemaakt wanneer er sabotage plaatsvindt.
Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij dit kostenloos in op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk de sensoren pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem.
Alle sensoren worden compleet geleverd met batterijen en bevestigingsmiddelen.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.