GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Okko Afstandbediening 868 MHZ 

Okko Afstandbediening 868 MHZ

Artikelnummer: SKU16165

€19,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Losse of extra afstandbediening voor het het 868 MHZ alarmsysteem.
Met deze extra remote control is het mogelijk om naast de standaard meegeleverde afstandbedieningen uw alarmsysteem ook te laten bedienen door gezinsleden en derden. 
Op de afstandbediening zitten vier knoppen. Met deze knoppen kunt u het alarm  volledig aan- en uitschakelen of enkele gedeeltelijk voor als u toch veilig wilt slapen en indringers geen kans wilt geven om ramen en deuren te forceren. Daarnaast heeft de afstandbediening een paniekbutton, die bij indrukken het alarm laat afgaan. 

Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij dit kostenloos in op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk de sensoren pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem. Wij leveren alle sensoren overigens compleet met batterijen. 






Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.