GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Alarm Met Bewegingssensor 105DB Inclusief 2 Afstandbedieningen 

Alarm Met Bewegingssensor 105DB Inclusief 2 Afstandbedieningen

Artikelnummer: SKU16207

€24,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Effectief Stand-Alone Alarmsysteem 105 dB Voor De Kleinere Ruimte

Super simpel, maar o zo preventief in de werking ervan.
Dit standalone draadloze alarmsysteem is binnen no-time te plaatsen in uw huis, garage, kantoorruimte of je eigen kamer. Simpel met een knop op de afstandbediening kunt u de sensor aan- of uitschakelen. De PIR (passief infra-rood) sensor met bewegingsmelder detecteert na inschakeling iedere bewegings die er in een straal van 10meter (uiteraard heeft u wel 15 seconden om de ruimte te verlaten). Op het moment dat de sensor beweging ziet begint hij te knipperen en heeft u 5 seconden de tijd om het alarm vroegtijdig uit te schakelen. Doet u dit niet dat begint de 105dB sirene luidkeels te loeien en het flitslicht te schijnen. Dit gedurende een alarmtijd van 45 seconden. Mocht er na 45 seconden weer een beweging gedetecteert worden dan gaat hij wederom af.


MONTAGE
De 2 meegeleverde afstandbedieningen zijn standaard af-fabriek al ingeleerd op de PIR sensor. Het enige wat moet gebeuren is de sensor op te hangen aan de muur met de bijgeleverde muurbeugel. Ook is het mogelijk om de PIR sensor vanwege zijn rechte onderkant te plaatsen op een recht onderstuk. Zowel de afstandbedieningen als de sensor werken op batterijen. Deze worden uiteraard standaard meegeleverd, zodat u niet eerst naar een bouwmarkt toe moet gaan om deze te kopen.

Features 

  • Geluidsniveau: 105 Db
  • Alarmtijd: 45 seconden
  • Bereik detector: 110ø
  • Detectie: Infrarood
  • Uitlooptijd: 15 seconden
  • Inlooptijd: 5 seconden
  • Bereik: 10m
  • Batterijen: 4 x AA (standaard meegeleverd)
  • Afmetingen: 125x55x35mm
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.