GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Camerasysteem met 2 camera's

Hieronder een overzicht camerasystemen met 2 camera's. Deze bedrade camerasystemen worden compleet geleverd met een 4 kanaals DVR. U heeft dus de mogelijk om op een later tijdstip er nog eens 2 camera's aan toe te voegen. Ze zijn samengesteld op basis van de meest verkochte camerasystemen gebundeld voor een interessante totaalprijs. De Pro-line cameraystemen hebben de beste beeldkwaliteit. Basic-line cameraystemen zijn het gunstigst geprijsd.
Wilt u liever langere aansluitkabels, een groter geheugen voor de hard disk of een extra optie? Dan kunt u dit bij de extra opties éénvoudig aanpassen of los bijbestellen bij de losse accesoires. Kiest u liever voor een camerasysteem op maat? Geen probleem! Stel eenvoudig zelf uw camerasysteem samen of laat u door ons adviseren. Neem contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.


Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.