GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Chuango Draadloze Buitensirene WS-280 

Chuango Draadloze Buitensirene WS-280

Artikelnummer: SKU16546

€69,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

WS-280 Draadloze Buitensirene (105dB) Van Chuango. Deze Sirene Is Opvolger Van De WS-108 En Kan Zowel Binnen Als Buiten Gemonteerd Worden.

Deze nieuwste Chuango sirene met een maximaal geluidsvolume van 105 dB en strobe (lichtflits) is zowel binnen als buiten te gebruiken. Wat steeds vaker wordt aangeraden is om de alarmcentrale bijvoorbeeld in de meterkast of een andere afgesloten ruimte te hangen. Gevolg is dat de sirene gedempt wordt en daardoor minder doordringend is. Dit is op te lossen door een extra sirene binnen of buiten op te hangen. Binnen enkele minuten is deze sirene gemonteerd en ingeleerd op uw systeem om uw locatie en bezittingen nog beter te beschermen. Deze sirene beschikt over een ingebouwde back-up batterij die zijn werk nog gedurende 3 dagen doet zodra de stroom eraf wordt gehaald. De sirene is stofdicht en kan tegen een plensbui (IP54).


De sirene kan ook gebruikt worden als een draadloze sirene wanneer je hem laten werken met uw alarmsysteem, maar kan ook gebruikt worden als stand-alone alarmsysteem met andere draadloze sensoren van Chuango.

Features:
  • Bedrijfstemperatuur: -20C tot +70C
  • Luchtvochtigheid: <80% (niet-gecondenseerd)
  • Zendafstand: <100m (in open veld)
  • Materiaal behuizing: ABS plastic, PC,
  • Afmetingen (L x B x H): 245.2 x 2227.5 x 73mm
  • Back-up batterij: JA 18650 3.7V 1200 mAh heroplaadbaar
  • Voeding; middels 12V adapter

Omvang van de levering:
  • 105dB Sirene
  • 12V Stroomadapter x1
  • Handleiding x1

Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij dit kostenloos in op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk deze sirene pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem. Wij leveren alle sensoren compleet met bevestingsmiddelen. 

 
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.