GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Chuango Draadloze Watermelder WI-200 

Chuango Draadloze Watermelder WI-200

Artikelnummer: SKU16157

€24,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Chuango Draadloze Watermelder Om In Een Vroeg Stadium Waterlekkage Te Detecteren

Wilt u wateroverlast tot een minimum beperken? Kies dan voor de Chuango waterdetector als uitbreiding op uw Chuango alarmsysteem. Mocht hij waterlekkage detecteren dan wordt u hier direct van op de hoogte gebracht. 

Inhoud van verpakking:

  • Chuango waterdetector x1
  • Batterij AAA x2Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij dit kostenloos in op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk de sensoren pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem. Wij leveren de Chuango waterdetector compleet met 2 stuks AAA batterijen. 

 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.