GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Chuango IP camera IP116

Artikelnummer: SKU16552

€89,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

De Chuango IP camera is geschikt voor de Chuango G3, G5 en B11.

De 720P IP116 heeft een bredere kijkhoek dan normaal  (110°). Enkel geautoriseerde gebruikers kunnen met behulp van de gratis mobiele App 24/7 inloggen en zien wat er zich in de ruimte afspeelt. De haarscherpe beelden worden bewaard op de SD-kaart en op het geheugen van uw smartphone of tablet.

Bent u opzoek naar een goede IP camera voor uw Chuango alarmsysteem? Of op zoek naar een ipcamera zonder moeilijke instellingen? Dan is deze IP116 IP wat u zoekt. Een handige preventieve oplossing wanneer u geen compleet camerabewakingssysteem wilt aanschaffen.

 

Wat kunt u zoal zien met de IP116?

Kijken of uw kroost goed met de oppasser of andere kinderen kan opschieten. Controleren hoe uw huisdieren zich thuis gedragen en daarop te reageren om door de microfoon te praten van de IP camera. Maar deze IP116 is natuurlijk ook uitermate geschikt om direct live mee te kijken wanneer u gealarmeerd wordt door uw Chuango alarmsysteem.

 

 

 

Meerdere gebruikers toevoegen

Met een simpele handeling kunt u uw IP116 camera delen met je vrienden of geliefden. Hierdoor kunnen meerdere mensen de camera van waar dan ook benaderen. Daarnaast kan men aan account meerdere IP camera’s van Chuango toevoegen. Uiteraard is alleen de hoofdgebruiker van de camera bevoegd om dit te realiseren.

 

De IP camera anno 2015

De hoogwaardige Sony CMOS beeldsensor maakt levendige beelden en films. De 5.0MP lens en 720P HD video kwaliteit zorgen voor een helder beeld- en videokwaliteit.

 

Met de (3D-NR) ruisreductie -functie wordt het beeld bij weinig licht overdag sterk verbeterd en zorgt hij 's nachts voor een helder zicht. Dit resulteert in een natuurlijke weergave van het beeld. In het donker, of als er te weinig licht is, maakt de camera weer gebruik van de perfecte Infrarood capaciteiten waardoor het beeld altijd gewaarborgd blijft.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.