GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Deurstopper Inclusief 120dB Sirene 

Deurstopper Inclusief 120dB Sirene

Artikelnummer: SKU16211

€15,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Deurstopper Alarm Met 120dB voor elke deur te gebruiken
Met deze simpele, maar zeer preventieve deurstopper combineert twee functies. Het stopt de indringer direct af door de deur te blokkeren en tevens gaat er een 120dB sirene af. Dit is een ideaal beveiligingsproduct voor als als u niet veel uit wilt geven. Het deur alarm is klein van formaat, licht van gewicht en zeer gebruiksvriendelijk. Met de AAN- en UIT knop kunt u tevens gemakkelijk de 120dB sirene IN- en Uitschakelen.

Deze deurstopper is aan de onderzijde voorzien van een anti-slip laag wat dit systeem zeer geschikt maakt voor het blokkeren van deuren. Daarnaast is de gevooeligheid van de sensor handmatig aan te passen. Hierdoor kunt uzelf bepalen hoe vlug de sirene af moet gaat bij een indringer (u kunt het alarm bijvoorbeeld minder snel af laten gaan indien de deur een beetje beweegt vanwege de tocht).
Dit product wordt inclusief batterij geleverd.

GEEN MOEILIJKE INSTALLATIE NODIG DE DEURSTOPPER WERKT ALTIJD EN DIRECT

Specificaties:
Kleur: Zwart
Materiaal: Plastic + metal
Gevoeligheid instelbaar: Hoog > Medium > Laag
Sirene: 120 dB

Inhoud verpakking:

- Deurstopper
- Batterij 1 x 9V battery (duracell 9V GRATIS bijgeleverd)
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.