GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Digitale Deurspion

Artikelnummer: SKU16203

€69,95
€64,95
Micro SD Card
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Digitale Deurspion blijvend in prijs verlaagd. Elders goedkoper gezien dan geven wij u het verschil terug.
Met een digitale deurspion weet u altijd wie er voor uw deur staat. Dit nieuwerwetse kijkgaatje (Doorviewer of Peephole viewer) is niet alleen ontworpen om de traditionele deurkijker te vervangen maar ook om meer veiligheid in huis te brengen. Hierdoor is iedereen, groot of klein, goed te zien. Het 2.8" kleuren LCD geeft na de druk op de knop een duidelijk beeld van de bezoeker, die niet kan zien dat u alvast meekijkt.

FOTO OF VIDEO
U kunt er zelfs voor kiezen om direct een foto te schieten van de persoon die voor de deur staat. Ook kunt u ervoor kiezen om dit moment te filmen. U kunt dan tevens kiezen uit 3 verschillende tijdsopnames (3s, 5s of zelfs 10s).  

BEELDEN OPSLAAN
Deze beelden worden direct opgeslagen op een SD-kaart. Zit de geheugenkaart na verloop van tijd vol dan schrijft hij automatisch over de oude beelden heen. U kunt wanneer u maar wilt alle beelden via het menu opvragen met een simpele handeling.

SIMPELE MONTAGE 
De deurspion kan op alle deuren worden gemonteerd. Heeft u nog een ouderwets deurspionnetje dan kan deze direct worden door deze moderne deurspion. Omdat hij op batterijen werkt, komen er geen lastige bekabelingwerkzaamheden bij. Deze set is binnen 5 minuten te monteren. Hert enige wat dan nog rest is het instellen van de tijd en datum. Hierdoor heeft u altijd de tijd en datum bij een gebeurtenis.

OUDEREN EN KINDEREN
Vooral mensen die moeilijker door het ouderwetse spionnetje kunnen kijken hebben profijt van deze viewer. U hoeft immers alleen de knop in te drukken om te zien wie er voor de deur staat.Features:

  • Afmetingen binnenzijde: 136 x 75 x 18
  • Afmetingen buitenzijde:  30 x 7 mm
  • Deurdikte: 35-105 mm
  • Diameter spion: 13-22 mm
  • Voeding: werkt op 3 AA batterijenEr zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.