GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Combodeal 4ch 5

Artikelnummer: SKU16519
 0 reviews

 Deze profesionele bewakingset bestaat uit:
  • P2P 4CH DVR x1 (SKU16514)
  • Vandaalbestendige Bol Dome Camera Naxhtzicht Vast x4 (SKU16476)
  • Video/Stroomkabel 20m x4 (SKU162190)
  • Seagate Barracuda 500GB Harde schijf x1 (SKU16514)
  • Adapter 12V 5A x1 (SKU16441)
  • DC Verdeler 1x Vrouwelijk - 4x Mannelijk (SKU16468)
Bent u opzoek naar een P2P bewakingssysteem met 4 vandaalbestendige dome camera's met verstelbare lens voor binnen en/of buiten? Kies dan voor deze bewakingscamera's .

Doe Het Zelf
Deze set is mede door de complete levering van plug en pluy accesoires éénvoudig zelf te monteren. Door de P2P technologie kunt u binnen 10 minuten de beelden terugkijken op uw smartphone, tablet en PC. De meegeleverde combi video/stroomkabels maken het mogelijk om de bewakingscamera's op één centrale plek te voorzien van stroom. Hierdoor hoeft u niet bij elke camera een stroompunt te plaatsen. Met de meegeleverde muis en afstandbediening loopt u snel door het Nederlandse menu van de DVR en kunt u de instellingen naar eigen wens veranderen.

Geheugen
Standaard leveren wij bij dit camerabewakingssysteem een 500GB Sata 3,5" harde schijf. Dit is voldoende om van 4 camera's gedurende twee weken lang de beelden te bewaren. Mocht de harde schijf na verloop van tijd volraken dan schrijft hij automatisch over de oudste beelden heen. Hierdoor heeft u altijd de recente beelden bij de hand. Mocht u de dvr instellen om alleen op te nemen bij beweging dan gebruikt hij uiteraard minder schuifruimte. U kunt makkelijker terugzoeken als u opgeslagen beelden wilt terugzien. Omdat deze dvr de mogelijkheid heeft om 4 camera's aan te sluiten kunt u altijd nog indien nodig in een later stadium u camerasysteem uitbreiden zonder een nieuwe of extra dvr aan te schaffen.

Aanpassingen
Mocht het toch zo zijn dat u liever een groter geheugen of eventueel een monitor wilt voor uw bewakingssysteem dan kunt u dit aangeven of veranderen bij de productopties hier rechtsboven in beeld. Komt u er zelf niet helemaal uit neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om alsnog de meest voordeligste combinatie voor u samen te stellen.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.