GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
H.264 720P HD P2P IP Camera 

H.264 720P HD P2P IP Camera

Artikelnummer: SKU16532

€109,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 
Elegant gepantendeerd design in een mooie behuizing. Zo kunnen wij deze cloud HD IP camera het best beschrijven. Uiteraard net als zijn grotere broer eenvoudig te bedienen en te benaderen met de gratis App voor uw smartphone en tablet. Met deze app kunt u bijvoorbeeld de bewegingsmelder inschakelen, waardoor u bij elke beweging direct een melding op uw telefoon krijgt. Mede door de pre-recordingfunctie mist u niks, want wanneer u de beweging wilt terugzien wordt het beeld eerst 5 seconden terug gespoeld. Achteraf beelden terugzien is zeer eenvoudig. De beelden worden oa opgeslagen via de Sc-card slot welke aan de achterkant van de camera zit. Maar ook software updates en alarminstellingen kunt u snel en efficiënt regelen via deze menusettings. Natuurlijk kunt u deze camera ook vanaf u normale PC benaderen.

Installatie
De set-up van deze camera is binnen enkele minuten geregeld. U download de gratis App in de App- of Google play store, scant de unieke QR-code en u kunt direct live meekijken.
Via het sub-menu scant u eenvoudig de beschikbare netwerken en slaat u uw wifi signaal op.

720P HD Mexapixel Camera 
Door de hoge resolutie van 1280 x 720 en 25fps krijgt u super scherpe beelden. Ook in het donker (tot 8m), want de camera schakelt automatisch over van dag- naar nachtzicht. 

Meeluisteren 24/7
Via de App kunt u de microfoon en luidspreken los van elkaar activeren, om verbaal contact te hebben met de ruimte waar de camera is geplaats. Optioneel is aan de achterkant een microfoon

Inhoud van de levering:

P2P Infrarood camera x1
Handleiding x1
RJ45 kabel x1
12V Voedingsadapter x1
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.