GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Inbouw Gps Tracker Speciaal Ontwikkeld Voor Uw Smartphone 

Inbouw Gps Tracker Speciaal Ontwikkeld Voor Uw Smartphone

Artikelnummer: SKU16209

€159,95
Simkaart
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Inbouw Gps Tracker Met Gratis Smartphone APP
De MYSM-2 is momenteel de enigste gps tracker die het gebruik hiervan combineert met hedendaagse gebruik van smartphones. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment localiseren waar uw bezitting en/of opject zich bevind. Ook kunt u hem koppelen aan uw huidige alarmsysteem omzodoende direct op de hoogte te worden wanneer uw alarm afgaat. Tevens kunt uw auto, boot of motor opstand laten afslaan bij eventuele diefstal.

LOCATIE OPVRAGEN
Door een simpel belletje naar de tracker vanaf uw smartphone, zal de tracker automatisch ophangen en uw de GPS locatie terugsturen via een SMS. Hierna hoeft u de SMS alleen maar te openen (zonder tussenkomst van het invoeren van moeilijke coördinaten in Google maps) en u ziet de huidige locatie. Hierdoor onderscheidt deze tracker zich van andere gpstrackers op de markt. Dit bovenstaande belletje wordt gerealiseerd d.m.v. de APP die de tracker behoort en is oa beschikbaar voor: Iphone, Blackberry, Android, Windows Mobile. Er worden hiervoor bovendien ook geen extra data voor in rekening gebracht, de enige kosten bedragen de kosten van een SMS als er een melding plaatsvind of er wordt een locatie doorgegeven naar uw mobiele telefoon. Ook bestaat de mogelijkheid om 3 maal achter elkaar binnen korte tijd de locatie op te vragen.


MOVINGALERT
U kunt zelfs op de hoogte worden gesteld worden gesteld wanneer de tracker beweegt. De gevoeligheid is ook simpel in te stellen op verschillende niveaus. Op het moment dat de tracker zich verplaatst word u direct op de hoogte gesteld met het juiste adres en de snelheid.

GEOFENCE
Met deze functie kunt u als het ware een 'denkbeeldige' cirkel veilig stellen waarbinnen de tracker zich mag begeven. Wanneer de tracker zich op een gegeven buiten deze cirkel gaat begeven krijgt u hiervan direct melding met de plaats. De grootte van de zelf in te geven 'denkbeeldige' cirkel is minimaal 50m en maximaal 65km.

SPEEDWARNING
U kunt de een snelheidslimiet koppelen aan de tracker. Mocht er te hard gereden worden dan krijgt u hier wederom een melding van en de weg waar dit gebeurd.

SOS/PANIEKKNOP
Op de tracker kan een SOS-knop worden aangesloten. Deze wordt uiteraard standaard meegeleverd. Mocht deze worden ingedrukt voor 2sec dan worden de voorgeprogrammeerde telefoonnummers hiervan onmiddelijk op de hoogte gesteld dmv een SMS melding. Deze SOS knop wordt standaard meegeleverd, maar is optioneel aan te sluiten.

LOGIN CODE
Om locaties op te vragen of wijzigen aan te brengen maakt u gebruik van een APP op uw smartphone. Deze APP is voorzien van een login code, zodat u de enige bent die u tracker via uw smartphone kunt bedienen. U kunt in totaal op deze GRATIS APP 4 trackers aansluiten welke u afzonderlijk van elkaar kunt bedienen.

AUTHORISATIE
Niet iedereen kan zomaar gebruik locaties opvragen en/of wijzigingen aanbrengen op de tracker. De tracker herkent alleen de nummer(s) die zijn geprogrammeerd. Per tracker kunnen maar ‚‚n t/m unieke gebruikers worden toegevoegd, waardoor onbevoegden geen enkele toegang hebben tot de tracker. U kunt dit heel handig in het menu van de APP instellen of wijzigen.


ENGINECUT
U kunt er bij diefstal er zelf voor zorgen dat de auto niet meer verder kan rijden. Met de zogeheten engine-cut functie kunt via een simpele geauthoriseerde SMS de wagen laten stoppen (wij zijn niet verantwoordelijk voor onjuist gebruik van deze functie).

DEMO

U kunt bij ons gratis een demo opvragen. Wij versturen u dan zsm een dergelijke demomelding door welke u normaliter zou binnenkrijgen wanneer u de locatie opvraagt. U kunt dit doen door het woord SMARTDEMO te smsen naar 06.10.16.22.22 . Wij zullen wanneer wij dit binnenkrijgen zsm een demomelding uw kant op sturen per sms.
U kunt via de onderstaande weblink een youtube filmpje bekijken.
http://www.youtube.com/watch?v=UNAiy2v0xWg

SIMKAART
Wij leveren diverse (prepaid) simkaarten van diverse Nederlandse netwerken, zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, GT Mobile, Lyca Mobile, Lebara mobile. Deze zogeheten startpakketen kosten ?7(onafhankelijk welke provider) en hebben gemiddeld 7,50 aan beltegoed op de kaart zitten. (TIP: simkaarten van Vodafone kunt u makkeljk opwaarderen via internet, zonder de simkaart uit het alarmsysteem te halen). Hierboven op de pagina  kunt u i.c.m. deze gps tracker een simkaart van diverse providers aanschaffen. Wij kunnen de simkaart  kostenloos activeren, zodat u meteen gebruik kunt maken van de simkaart.

INSTALLATIE/INBOUW
Deze GPS tracker is binnen no-time gemonteerd. Alle kabels zijn op kleur gerangschikt, zodat u absoluut geen fouten kunt maken bij de installatie hiervan. Wilt u een inbouwschema van te voren zien dan kunt u deze bij ons opvragen. Wij versturen deze dan per email uw kant op.

Eventuele vakkundige montage (door vakkundig inbouwstation) is mogelijk tegen meerprijs, maar u hoeft geen super installateur te zijn om deze gps tracker vakkundig in te bouwen. Voor informatie hierover kunt u opvragen via het contactformulier op deze site.

features:

- realtime locatie opvragen via geauthoriseerde SMS
- SOS rapport naar de geauthoriseerde telefoonnummer(s)
- SMS bij beweging naar de geauthoriseerde telefoonnummer(s)
- melding bij beweging en lage batterijspanning
- toegang via unieke login code
- tijdzone (GMT) instelbaar
- tot 4 trackers per APP instelbaar
- geofence
- snelheidslimiet instelbaar

specificaties:

- afmetingen: 61(B) x 95(L) x 20(H) (mm)
- gewicht: 104 gram
- ingebouwde 50 kanaals GPS ublocks NEO-6m
- GSM 850/900/1800/1900 MHz (Quad-band)
- ingebouwde back-up batterij
- ingebouwde tri-axial acceleration sensor
- DC +8V - 35V

CE en ISO9001 gecertificeerd
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.