GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Portable Gps Tracker Litium-ion 1050mAh 

Portable Gps Tracker Litium-ion 1050mAh

Artikelnummer: SKU16134

€84,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Portable Gpstracker Voorzien Van 1050mAH Batterij

Nadat u een simple SMS verstuurd naar de tracker krijgt u direct een SMS terug. Deze opent u en u krijgt dan de huidige postie (straatnaam, huisnummer en plattegrond) op 5m nauwkeurig. Dit kost u enkel de kosten van een SMS. Dit kan zijn in geval van diefstal, maar ook de interesse waar de tracker zich op dat moment bevindt.

Hoe te installeren?
Simpel, uw stopt een willekeurige simkaart (van provider naar keuze) in de GPS tracker en stopt de batterij er vervolgens in. Het installeren van de SIM kunnen wij ook KOSTENLOOS voor u realiseren bij aanschaf van een simkaart. De GPS tracker is simlockvrij d.w.z. dat elke willekeurige simkaart erin past (zowel prepaid als abbonement).

GEOFENCE/CIRCULARFENCE

Op deze tracker kunt u een bepaald punt opslaan en daar een bepaalde radius aan toevoegen. Om een voorbeeld hiervan te geven.
Stel: Uw kind mag buiten spelen, maar wel binnen een bepaalde straal rondom uw huis. U geeft dan bv aan dat uw kroost niet verder mag dan 200m. Doet uw kind dit wel dan krijgt u hiervan direct een SMS bericht van dat dit plaatsvind en uiteraard waar deze locatie precies is. Ook handig tijdens proefritten in auto's. Maar ook is er een functie in te stellen wanneer de tracker terug rijdt in een bepaald gebied dat hiervan een melding word gegeven per SMS.

TRILFUNCTIE/PARKEERFUNCTIE
Stel je parkeert je auto of zet je brommer op slot ergens in de stad. U schakelt dan de PK-knop bovenop de tracker in. Stel dat er word gerommeld aan uw voertuig of hij begint te bewegen dan krijgt u direct een SMS met VIBRATIONALART en uiteraard de positie waar de tracker zich dan bevind. Andere portable trackers hebben deze unieke functie niet.
U kunt ook per SMS deze trilfunctie aan- en uitzetten.

SOS/PANIEKKNOP
Op de tracker zit een SOS-knop. Als deze wordt ingedrukt voor 2sec, dan gaat hij eventjes trillen. Hiermee geeft hij aan dat de SOS-knop geactiveerd is. De geprogrammeerde telefoonnummers krijgen hier dan een SMS melding van. Na enkele ogenblikken gaat de telefoon over en kan er worden meegeluisterd wat er zich rondom de tracker afspeeld. Mocht het eerste geprogrammeerde nummer niet opnemen dan word automatisch het volgende geprogrammeerde nummer gedraaid. Neemt deze niet op de volgende enzovoorts....

BATTERIJ
De meegevoegde 1050Mah Li-on batterij kan worden opgeladen d.m.v. bigeleverde USB lader of de reislader. Mocht de batterij bijna opraken dan krijgt u hiervan een SMS met de medeling LOW-BATTERY ALARM. Uiteraard gaat de tracker dan nog enkele uren mee.

100% VEILIG
Alleen nummer(s) die opgeslagen zijn kunnen de locatie opvragen. Anderen telefoonnummers die niet zijn geaccepteerd door de tracker kunnen dus geen enkele informatie krijgen van het apparaat. 

SIMKAART
Wij leveren voor dit systeem diverse (prepaid) simkaarten van diverse Nederlandse netwerken, zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, GT Mobile, Lyca Mobile, Lebara mobile. Deze zogeheten startpakketen kosten 9,95 (onafhankelijk van provider) en hebben gemiddeld 7,50 beltegoed op de kaart zitten. (TIP: simkaarten van Vodafone kunt u makkeljk opwaarderen via internet, zonder de simkaart (tijdelijk) uit de gps tracker te halen). Heeft u zelf al een simkaart in uw bezit? Zorgt u er dan voor dat u de pincode-beveiliging van de simkaart uitschakeld.

ONLINE PLATFORM
Wilt u 24 uur per dag zien waar het voertuig zich bevindt of terug wilt kijken dan kan dit ook. Wij  maken dan voor u een account aan (www.cootrack.nom) waarmee u overal ter wereld kunt inloggen op uw eigen pagina. Hier kunt u nadat u accountnaam en wachtwoord heeft ingevuld de (eerdere) verrichtingen, afgelegde routes en snelheden van de tracker terugzien. Dit kan tot 30 dagen terug. Daarnaast kunt u altijd nog gebruik maken van de eerder genoemde SMSfunctie. De extra kosten van dit online platform bedragen 75,- per jaar.  U dient hiervoor een simkaart te gebruiken met GPRS.


FEATURES:
- GSM: 850/900/1800/1900Mhz Quad band
- GPRS: Class12&# 65292;TCP/IP ingebouwde GSM Module
- GPS Module: SiRF Star III/LT
- Aantal gps kanalen: 20
- Tracking gevoeligheid: - 159dBm
- Antenne: ingebouwde GSM antenna, GPS 360 graden omni antenna
- LED indicator: Drie LED indicator: GPS-blauw, GSM-groen, Power-rood
- Functionknopper: Power, SOS, Vibratiesensor AAN/UIT
- Batterij: 1050mAh
- Gewicht: 70g
- Afmetingen: 76.0(L) X 45.0 (W) X 16.0(H) mm

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.