GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Vimtag B1 Outdoor Camera SD Card Inclusief

Artikelnummer: SKU16564

€84,95
resolutie
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Een goede buitencamera hoeft absoluut niet duur te zijn. Vimtag bewijs met de Vimtag B1 Outdoor HD IP Camera dat de combinatie degelijk, compact en betaalbaar prima te doen is. De beeldresolutie is met 1280 x 720 pixels bijzonder hoog. Dat zorgt, in combinatie met de goede lens en sensor voor prachtige, haarscherpe beelden.

Door middel van de Vimtag app is het ongelooflijk eenvoudig om beelden te kijken of terugkijken. De app is natuurlijk gratis en super intuļtief te bedienen.

 

Installatie

Allerlei montagematerialen zitten standaard in de doos van de Vimtag B1. 

In de meeste gevallen kun je de camera dus monteren zonder problemen en zonder extra spullen aan te hoeven schaffen.

 

In de doos

 

 

1 x Vimag B1 Outdoor HD IP Camera

1 x Installatiesoftware

1 x Netstroomadapter

1 x Netwerkkabel

1 x Installatiekit

1 x Handleiding

1 x Raamsticker

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.