GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

AFO Automatisch Blusbal, Uw Ideale Gereedschap bij Brand

Artikelnummer: SKU16535

€59,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 De AFO (Auto Fire Out) Automatische blusbal beperk brandschade tot een minimum. Een revolutionair product op het gebied van brandbeveiliging.
Voorkom grote schades bij brand en bestrijdt deze direct met deze automatische blus bal. Zeer eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te plaatsen, zowel actief als preventief.  Ideaal om in kleine ruimtes te plaatsen zoals de meterkast, uw boot, vee- en opslagstallen, schuurtjes, caravans etc. Doordat het een gewone bal is kunt u hem ook gewoon naar de brand toerollen. Zodra de bal gedurende 3-5 sec in aanraking komt met vuur zal deze bal zijn werk doen.  Deze vernieuwde blus bal is een nieuw en revolutionair middel om effectief branden mee te bestrijden.

Verder is hij eenvoudig in gebruik, licht in gewicht (1,3KG) en heeft een geringe afmeting. Met de bijgeleverde beugel kunt u deze bal ophangen aan de muur of plafond.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.