GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Fake TV 'De Originele'

Artikelnummer: SKU16555

€29,95
€18,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

De TV Simulalor Uniek afschrikmiddel tegen ongenode gasten .
De Lichtsensor Activeert Automatisch Bij Schemering. 
Geen Herhaling Van Een Vast Simulatie Patroon.
Uiterest zuinig in energieverbruik.
 

Inbrekers het idee willen geven dat er bij u niets te halen valt? Met deze Fake TV simuleert men een actieve televisie en is eenvoudig te verplaatsen en in te stellen met verschillende programma’s.

Een lichtsensor zorgt ervoor dat de Fake TV alleen bij schemering voor een periode van 4 of 7 uur gaat branden. Daarnaast kunt men er ook gewoon voor kiezen om de Fake TV continue te laten branden.

De Fake TV gebruikt ook niet onnodig veel stroom en is daarmee een stuk milie vreindelijker dan een echte TV te laten branden. Daarnaast weten inbrekers dat een echte TV ook niet op een timer kan werken.


Inhoud van de verpakking:

  • Fake TV x1
  • Voedingadapter x1
  • Handleiding x1
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.