GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Chuango RFID Tag Voor G5, A11, B11 en KP-700 

Chuango RFID Tag Voor G5, A11, B11 en KP-700

Artikelnummer: SKU16180

€7,50
Aantal RFID Tag
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Extra RFID Tag Om Het Alarm Uit Te Schakelen. 

Met deze RFID tag is het mogelijk om het touch alarmsysteem uit te schakelen en een electronisch deurslot te openen (mits aangesloten). Deze RFID tag zijn binnen enkele seconden in te leren op het alarmsysteem G5. Ook werkt hij op het draadloze bedieningspaneel van Chuango KP-700.

Frequentie: 125 KHz

Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij dit kostenloos in op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk deze RFID tag  pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.