GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Chuango Repeater RT-101

Artikelnummer: SKU16214

€59,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Chuango Repeater RT-101 Voor Grotere Afstanden Te Overbruggen
Werkt met alle Chuango alarmsystemen en is zeer eenvoudig te koppelen
Deze compacte Chuango Repeater RT-101 is te gebruiken wanneer de afstand die de draadloze accesoires naar het main-panel moeten overbruggen niet toereikend zijn. Hierdoor kan het main-panel deze sensoren niet kan waarnemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door de vele woonlagen in uw huis of de schuur die net even tever van de Chuango basisunit wegstaat. In dat geval is deze repeater de oplossing. Door het plaatsen van een repeater wordt het bereik vele malen groter wordt tot wel 500m (in open veld).
De repeater is eenvoudig te koppelen met de sensoren die hier in aanmerking komen. Door middel van de learn knop leert u alles eenvoudig in binnen enkele minuten.
 
Features
  • werkt met alle Chuango sensoren en basis units
  • bereik: 500m (in open veld)
  • werkt op: bijgeleverde adapter

Inhoud van de verpakking:
 

  • Signaalversterker RT 101  x1
  • Handleiding

Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij alle sensoren kostenloos in op het repeater. Uiteraard is het ook mogelijk de repeater pas in een later stadium toe te voegen aan uw Chuango alarmsysteem.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.