GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

6x Chuango Draadloos Magneetcontact DWC-102 (Met Low Battery SMS)

Artikelnummer: SKU16493

€131,70
€89,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 Combodeal Set van 6 DWC-102 Magneetcontacten Van Chuango

Aantrekkelijk geprijste set van 6 extra magneetcontacten DW-102 om meerdere ramen en/of deuren beveiligen. Uiteraard zijn deze draadloos en kunnen met gemak tientallen meters van het main-panel geplaatst worden. Een magneetcontact is beveiligd voor sabotage en zal direct een alarmmelding geven wanneer deze sabotage plaatsvindt. Via de ingebouwde LED wordt er aangegeven wanneer de batterijen vervangen dienen te worden. Daarnaast krijgt de hoofdgebruiker van het systeem tijdig een SMS met de mededeling dat de batterij van de desbetreffende zone vervangen dient te worden.

Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij dit kostenloos in op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk de sensoren pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem. Wij leveren alle sensoren overigens compleet met batterijen. Montage is zeer eenvoudig d.m.v. dubbelzijdige tape of meegeleverde schroeven. 

Dit magneetcontact werkt uitsluitend op Chuango alarmsystemen.


Features:

  • interne antenne en mooi design
  • sabotage beveiliging d.m.v. beveiligde klepconstructie
  • werkt op 1 AA 1.5V LR6 batterij
  • afstand: <100m (in open veld)
  • met NC output
  • afmetingen zender: 71 x 34 x 17.5mm (LxBXH)
  • afmetingen magneet: 51 x 12 x 13.5mm (LXBXH)
                   
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.