GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Portable GPS TRACKER HEAVY DUTY Voorzien Van Magneet 

Portable GPS TRACKER HEAVY DUTY Voorzien Van Magneet

Artikelnummer: SKU16178

€149,00
€129,95
Simkaart
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Gps Tracker Met Een Extra Duurzame Battery En Magneetjes

Wilt u voor een langere perode gebruik maken van een portable gps tracker? Kies dan voor deze heavyduty gps tracker met ingebouwde 2600 mAh Liotion-ion batterij en magneet.

Hoe werkt het?

Nadat u een SMS verstuurd naar de gps tracker krijgt u direct een SMS terug. Deze opent u en u krijgt dan de huidige postie (straatnaam, huisnummer en plattegrond) op 5m nauwkeurig. Dit kan zijn in geval van diefstal, maar ook de interesse waar de tracker zich op dat moment bevindt.

Hoe te installeren?
Simpel, uw stopt een willekeurige simkaart in de gps tracker en stopt de batterij er vervolgens in. De gps tracker zal dan automatisch opstarten en netwerk zoeken. Het installeren van de gps tracker kunnen wij desgewenst kostenloos voor u realiseren als u een simkaart aanschaft. De GPS tracker is simlockvrij en kan wereldwijd gebruikt worden dankzij de ingebouwde quad-band gsmmodule.

GEOFENCE/CIRCULARFENCE

Op deze tracker kunt u een bepaald punt opslaan en daar een bepaalde radius aan toevoegen. Zodra de tracker zich buiten deze denkbeeldige cirkel verplaatst word u hiervan op de hoogte gesteld.
Stel: Uw leemt uw auto uit voor een proefrit, maar wilt wel dat de auto binnen een bepaalde straal van uw huis blijft. U kunt dan zelf aangeven dat de tracker niet verder mag dan bijvoorbeeld 2kilometer. Doet de persoon dit wel dan krijgt u hiervan direct een SMS bericht  wanneer dit plaatsvind en uiteraard met de precieze locatie. Ook kunt u op de hoogte worden gesteld wanneer deze tracker weer terug de denkbeeldige cirkel inrijdt.

TRILFUNCTIE/PARKEERFUNCTIE
Stel je parkeert je auto of zet je brommer op slot ergens in de stad. U kunt dan als het ware de tracker op alarm zetten. Het aan- en uitzetten is simpel te realiseren door een SMS bericht naar de tracker te sturen. Stel dat er dan word gerommeld aan uw voertuig of hij begint te bewegen dan krijgt u direct een SMS met VIBRATIONALART en uiteraard de positie waar de tracker zich dan bevind. Andere portable trackers hebben deze unieke functie niet. De gevoeligheid waarmee de trilling kan worden waargenomen kunt u zelf aanpassen.


SOS/PANIEKKNOP
Op de tracker zit een SOS-knop. Als deze wordt ingedrukt voor 2sec, dan gaat hij eventjes trillen. Hiermee geeft hij aan dat de SOS-knop geactiveerd is. De voorgeprogrammeerde telefoonnummers krijgen hier dan een SMS melding van inclusief de huidige postitie. Na enkele ogenblikken gaat de telefoon over en kan er worden meegeluisterd wat er zich rondom de tracker afspeeld. Mocht het eerste geprogrammeerde nummer niet opnemen dan word automatisch het volgende geprogrammeerde nummer gedraaid. Neemt deze niet op de volgende enzovoorts....

BATTERIJ
De bijgeleverde 2600Mah Li-on batterij kan worden opgeladen d.m.v. bijgeleverde USB lader of de 220V reislader. Mocht de batterij bijna opraken dan krijgt u hiervan een SMS met de medeling LOW-BATTERY ALARM. Uiteraard gaat de tracker dan nog enkele uren mee. 

100% VEILIG
Alleen nummer(s) die opgeslagen zijn kunnen de locatie opvragen. Anderen telefoonnummers die niet zijn geaccepteerd door de tracker kunnen dus geen enkele informatie krijgen van het apparaat.

SIMKAART
Wij kunnen bij deze gps tracker diverse (prepaid) simkaarten van verschillende Nederlandse netwerken leveren, zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, GT Mobile, Lyca Mobile, Lebara mobile. Deze startpakketen kosten 9,95 (onafhankelijk van provider) en hebben gemiddeld 10,00 aan beltegoed op de kaart zitten. (TIP: simkaarten van Vodafone kunt u makkeljk opwaarderen via internet, zonder de simkaart  uit de gps tracker te halen).

ONLINE PLATFORM
Wilt u 24 uur per dag zien waar het voertuig zich bevindt of terug wilt kijken dan kan dit ook. Wij maken dan voor u een account aan (www.cootrack.com) waarmee u overal ter wereld kunt inloggen op uw eigen pagina. Hier kunt u nadat u accountnaam en wachtwoord heeft ingevuld de (eerdere) verrichtingen, afgelegde routes en snelheden van de tracker terugzien. Daarnaast kunt u altijd nog gebruik maken van de eerder genoemde SMSfunctie. De extra kosten van dit online platform bedragen 75,- per jaar. 

FEATURES:
- GSM: 850/900/1800/1900Mhz Quad band
- GPRS: Class12 65292;TCP/IP ingebouwde GSM Module
- GPS Module: SiRF Star III/LT
- Aantal gps kanalen: 20
- Tracking gevoeligheid: - 159dBm
- Antenne: ingebouwde GSM antenna, GPS 360 graden omni antenna
- LED indicator: Drie LED indicator: GPS-blauw, GSM-groen, Power-rood
- Functieknop: SOS
- Batterij: 2600mAh
- Gewicht: 100g
- Afmetingen: 91.5(L) X 57.0 (W) X 23.0(H) mm

Inhoud verpakking:
  • Gps tracker heavy duty x1
  • 2600 mAh batterij x1
  • 220V adapter 1x
  • USB- kabel x1
  • handleiding x1


     
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.