GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Wereldreislader Met Ingebouwde Gsm Audio Bug

Artikelnummer: SKU16216

€114,95
€89,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Reisadapter Met Ingebouwde Dual-band Gsmmodule
Met deze audio GSM bug reislader is het mogelijk een ruimte af te luisteren via het gsm netwerk. Het enige dat u hoeft te doen is te bellen naar deze gsm bug en u hoort direct wat er zich in de ruimte afspeeld. U kunt wereldwijd naar het telefoonnummer van deze reislader bellen om mee te luisteren! Tevens heeft deze bug de mogelijkheid om hem op scherp in te stellen. Zodra hij geluiden opvangt in de buurt van de zender zal de hoofdgebruiker worden gebeld en kunt u direct meeluisteren. Deze optie kunt uzelf naar gelang in- of uitschakelen.
Naast dat de reislader afluister-functie ondersteunt kunt u er ook gewoon digitale produkten mee opladen d.m.v. de USB-ingang.  Zo heeft niemand door dat dit een gsmbug is ziet hij er gewoon uit als een normale oplader. 

Simpele installatie
Het enige wat u hoeft te doen is de gsmbug afluister in een stopcontact te plaatsen. U kunt vervolgen vanuit elke locatie ter wereld inbellen op de zender en horen wat er in de omgeving van de zender wordt gezegd. Doordat de gsm bug afluisterzender continu voorzien wordt van stroom dus heeft u altijd de mogelijkheid om in te bellen zonder dat de batterij leeg kan zijn.

Features:
  • Afmetingen : 32mm x 26mm x 13mm
  • Simlock Vrij
  • Dual-band Gsm 900/1800 MHZ
  • Microfoon bereik: 5-7 meter
  • Power input: AC100~250V 50/60Hz
  • Gebruik Wereldwijd
  • Gewicht: 120g

Inhoud Verpakking:
  • Gsm Zender
  • Handleiding


Wij zijn niet aansprakelijk voor het onjuist gebruik van deze gsmbug. Gebruik de gsmbug niet zonder de toestemming van alle betrokkenen. Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land. Controleer daarom de plaatselijke wetten alvorens u de gsmbug in gebruik neemt.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.