GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Vandaalbestendige Dome Camera

Artikelnummer: SKU16479

€129,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 
Zoekt u een vandaalbestendige dome camera met verstelbare lens? Dan is dit de dome camera die u zoekt. Deze camera is binnen no-time aan te sluiten op een monitor of DVR. U stelt uw gewenste beeldhoek eenvoudig in en u heeft perfect beeld. Door zijn onopvallende uiterlijk is dit de ideale camera onder luifels, liften en verlaagd plafonds. 


Effio-E
Door de aanwezigheid van de DNR ruisreductie wordt het beeld bij weinig licht sterk verbeterd. Met de DWDR -functie kan eventueel anwezig tegenlicht worden gecompenseerd. Dit zijn één van de specifieke kenmerken van de krachtige Sony Effio-E chip die tegenwoordig de norm vormt voor bewakingscamera's uit het hogere segment. Naast deze bovengenoemde functies heeft deze Effio -E chip een automatische witbalans die u naar uw wens kunt instellen. Dit instellen kunt u eenvodig regelen via de controller van het OSD (On Screen Display) menu. 

Vandaalbestendig 
Door zijn slagvaste behuizing is hij niet zonder slag of stoot te vernielen en kan hij ook op plaatsen worden gemonteerd waar mensen er makkeljik bijkunnen. U kunt hem dus met een gerust hart bij de entree hangen zonder bang te zijn voor vernieling of vandalisme.  

Verstelbare Lens

Met een 2.8-12mm verstelbare lens kunt u zelf uw beeldhoek instellen.  Wilt u bv de focus van de camera leggen op bv een deur dan zoemt u de lens in. Wilt u liever de gehele ruimte overzien dan zoemt u uit. In tegenstelling tot camera's met een vaste lens hoeft u hier dus geen rekening meer te houden met een vaste beeldhoek. U kunt uw lens nu altijd afstellen naar uw wens. 


Vandaalbestendig 
Hoewel deze domecamera meestal binnen worden geplaatst is het uiteraard ook gewoon mogelijk om deze camera buiten te laten functioneren. Mede door de harde slagvaste behuizing mag deze dome camera vandaalbestendig noemen. Verder loopt de bedrading namelijk achterlangs weg, waardoor hij moeilijk te saboteren valt. 

Eenvoudig bevestigen

Nadat de buitenzijde van de dome gemonteerd is kunt u de lens in de uiste richting draaien. Hangt hij eenmaal goed dan kunt u simpel de beeldhoek en het scherpte van het beeld instellen. Indien dit gedaan is kunt u de slagvaste kap op de dome monteren en afmonteren. Via de joystick van het OSD menu stelt u de verder de functies zoals witbalans, ruisreductie en DWDR in.

Muurbeugel
Er is voor deze dome een optionele muurbeugel beschikbaar waarmee u deze camera via de beugel haaks aan de muur kunt monteren. De bedrading loopt danook direct door de muurbeugel netjes mee naar binnen, waardoor sabotage hiervan uitgesloten is. De muurbeugel is te verkrijgen tegen een meerprijs van 24,95. 


Beelden Bekijken 
Wilt u uw beelden opnemen of weergeven? Combineer deze domecamera dan met één van onze digitale videorecorders (DVR),  monitor of videokabel. Zo is uw nieuwe camera direct compleet en meteen inzetbaar. Standaard leveren wij al een 12V 100mAh voedingsadapter mee bij de aanschaf van een bewakingscamera. Naast het feit dat deze dome camera zijn tijd al ver vooruit is hebben wij dit model dome camera ook in de PRO -serie verkrijgbaar. Echter is deze camera dan met een met een Sony Effio-P chip beschikbaar voor een hogere prijs.


Features:

  • Varifocale lens 2.8-12mm
  • Elegant design
  • OSD menu: Ja
  • Witbalans: Automatisch
  • 1/3 Sony HAD II CCD
  • Sony Effio-E chip met 700TVL DWDR 
  • Ruisonderdrukking: Ja
  • Aansluiting: BNC
  • Voeding: 12V 350mAh
  • Gewicht: 0,65 KG
  • Afmetingen: 94 x  152 mm
  • Kleur: Witgrijs

Inhoud verpakking:
  • Vandaalbestendige dome camera 
  • Handleiding
  • 12V 1000mAh Voedingsadapter 
  • Bevestigingsmiddelen
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.