GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Tip-Box Smart Security  

Tip-Box Smart Security

Artikelnummer: SKU16562

€799,00
Beheer en alarmverwerking (EU)
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Beveiliging professioneel voor uw woning.

Inclusief installatie aan huis.
Inclusief camera voor live beeld.
Virtuele meldkamer 125,00 euro per jaar.
Bij een alarmmelding snelle actie d.m.v sms of mail.

Een compleet systeem met installatie aan huis.

Tip box is een gebruiksvriendelijk en geavanceerd alarmsysteem waarbij men geen telefoon- of internetlijn nodig heeft.
 
Dit unieke Tip box systeem is volledig draadloos en speciaal ontwikkeld om elk huis, bedrijf, caravan of boot professioneel te beveiligen.
 
Het Tip box basis systeem bestaat uit:
 
Inbraakmeldcentrale   - Bediendeel inclusief sirene   - bewegingsmelder   - bewegingsmelder inclusief camera   - magneetcontact   - afstandsbediening + keytag.

Uitbreiding naar meer accessoires mogelijk.
 
Lees meer
 
De meeste beveiligingssystemen worden bedraad om de betrouwbaarheid te vergroten en de kans op sabotage te verkleinen. Helaas was hierdoor het aanleggen en monteren, tot op heden, altijd een prijzige aangelegenheid.
Tip box, in samenwerking met Honeywell, maakt gebruik van de nieuwste technieken en is er in geslaagd een draadloos systeem te produceren met een optimale communicatie tussen de componenten. Hierdoor is de kans op sabotage nihil. Door de nieuwe techniek en de duidelijke online begeleiding is Tip box een echt ‘doe-het-zelf’ systeem met een hoge betrouwbaarheid en lage kosten.
 
Tip box is verkrijgbaar via internet en bepaalde winkelketens. De gebruiker kan na het aanschaffen van zijn Tip Box inloggen op het online portal Tip Connect waarin hij of zij van A tot Z wordt begeleid bij het activeren en installeren van het Tip box beveiligingssysteem. Na activering en installatie is het systeem verbonden met de digitale alarmcentrale van Tip Box.

Deze combinatie zorgt voor een optimale signalering en alarmering.
De bediening van Tip box is eenvoudig, waardoor het systeem dagelijks makkelijk te bedienen is.
 
De techniek van het systeem is zo ontwikkeld, dat nieuwe innovaties probleemloos op het huidige systeem kunnen worden aangesloten. Het Tip box systeem kan met minimale aanpassingen door een Tip box specialist worden gecertificeerd conform de verzekeringseis Klasse 2.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.