GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Chuango Draadloze Gasdetector

Artikelnummer: SKU16192

€37,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Draadloze gasdetectiemelder voor een Chuango alarmsysteem of stand-alone

Door het gebruik van deze Chuango gasdetector hebben u en uw naasten zekerheid over de kwaliteit van de lucht in uw omgeving. Deze gasdetector geeft een duidelijk waarschuwingssignaal af als de hoeveelheid schadelijk gas een gevaarlijke waarde hebben bereikt of wanneer het zuurstofgehalte te laag wordt. Uiteraard krijgt de gebruiker hierna direct een ook SMSbericht als een van deze waarden zijn bereikt. Wanneer de waardes weer normaal zijn stopt de detector met alarmeren en reset hij zichzelf automatisch en  zich weer op scherp zet Of deze gasdetector nu alleen als stand-alone waarschuwingssysteem word gebruikt of i.c.m. een van de Smart alarmsystemen is niet belangrijk. Wat belangrijk is dat u al in een vroeg stadium wordt gewaarschuwd.
De Smart gasdetector wordt geleverd met bevestigingsbeugel voor aan de muur en wordt gevoed d.m.v. netstroomadapter.

 

Features:

  • type alermering: spraak en sirene
  • antenne: intern
  • werkt op: 12V netstroomadapter
  • self-testing mode
  • bereik: <50m (in open veld)
  • afmetingen detector: 120 (L)x 70 (B)x 40 (H) mm
  • afmetingen muurbevestiging: 86 (L) x 86 (B) x 6 (H) mm
  • materiaal: ABS plastic
  • bedrijfstemperatuur: -10C tot +55C
  • luchtvochtigheid: 5% tot 85% (niet-gecondenseerd)

Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan programmeren wij dit kostenloos in op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk de sensoren pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.