GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Pro Combo 4ch 1

Artikelnummer: SKU16522
 0 reviews

Deze profesionele bewakingset bestaat uit:
  • P2P 4CH DVR x1 (SKU16514)
  • Pro Vandaalbestendige Dome Camera Nachtzicht Zoomlens x4 (SKU16481)
  • Video/Stroomkabel 20m x4 (SKU162190)
  • Seagate Barracuda 1TB Harde schijf x1 (SKU16515)
  • Adapter 12V 5A x1 (SKU16441)
  • DC Verdeler 1x Vrouwelijk - 4x Mannelijk (SKU16468)
Bent u opzoek naar een camerabewakingssysteem met 4 vandaalbestendige dome camera's voor uitzonderlijke prestaties zowel overdag als in het donker? Kies dan voor deze bewakingsset.

Pro Serie
De producten van de bewakingssets uit de Pro-serie worden gekenmerkt door camera's  uitgevoerd met een Sony HAD II CCD 700TVL chip met 3D-NR en Real WDR. In combinatie met een full D1 4-kanaals dvr-recorder met HDMI aansluiting zorgt dit voor een superieure beeldweergave op een beeldscherm.

Eenvoudige Montage
De meegeleverde combi video/stroomkabels maken het mogelijk om de bewakingscamera's op één centrale plek te voorzien van stroom. Hierdoor hoeft u niet bij elke camera een stroompunt te plaatsen. Met de meegeleverde muis en afstandbediening loopt u snel door het Nederlandse menu van de DVR en kunt u de instellingen naar eigen wens veranderen.

Geheugen
Standaard leveren wij bij dit camerabewakingssysteem een 1TB (1000GB) Sata 3,5" harde schijf. Dit is voldoende om van 4 camera's gedurende vier weken lang de beelden te bewaren. Mocht de harde schijf na verloop van tijd volraken dan schrijft hij automatisch over de oudste beelden heen. Hierdoor heeft u altijd de recente beelden bij de hand. Mocht u de dvr instellen om alleen op te nemen bij beweging dan gebruikt hij uiteraard minder schuifruimte. U kunt makkelijker terugzoeken als u opgeslagen beelden wilt terugzien. 

Live Meekijken
Met de gratis App uit de Google play- en Appstore kunt u live meekijken vanaf een afstand waar u ook bent. Ondertussen een snapshot maken of de recorder aanschakelen van een camera is uiteraard een standaard mogelijkheid.

Aanpassingen
Mocht het toch zo zijn dat u liever een groter geheugen of eventueel een monitor wilt voor uw bewakingssysteem dan kunt u dit aangeven of veranderen bij de productopties hier rechtsboven in beeld. Komt u er zelf niet helemaal uit neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om alsnog de meest voordeligste combinatie voor u samen te stellen.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.