GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Draadloos Alarmsysteem Chuango B11 Met GPRS Functie

Artikelnummer: SKU16544

€209,95
Maand Actie: Gratis Simkaart Naar Keuze
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

De Chuango B11 bestaat uit:

  •    Extra aansluiting voor vaste telefoonlijn (PSTN)
  •    LCD scherm ( Welkom tekst, datum/tijd, instellingen, logboek alarmmeldingen)
  •    Logboek (laatste 150 incidenten)
  •    In- / Uitschakelbaar via timer (vast tijdstip)
  •    Meldkamer ondersteuning 
  •    Alle 50 zones en 50 RFID TAG's zijn te voorzien van naam
  •    Hoofdpaneel te gebruiken als telefoon 
  •    Zelf in te spreken alarmmelding
         


Smartphone App
Voor de Chuango B11 is een gratis App beschikbaar. Download de App en u kunt waar en waarmee u wilt eenvoudig het systeem op afstand in- uit- of gedeeltelijk kunt schakelen. De App is verkrijgbaar in zowel de Appstore (voor Iphone) en de Google play store (voor Samsung en Htc). 100% Safe 
Het alarmsysteem herkent enkel en alleen de telefoonnummers die zijn ingeleerd op het systeem. U kunt heel eenvoudig veranderingen aanbrengen d.m.v. het menu. Men krijgt hier altijd een terugkoppeling van zodat men zeker weet dat de verandering geslaagd is. . 

Rfid Magneettags 
Met de RFID (radio frequency identification) magneettags niet groter dan een 50 eurocent muntstuk is het mogelijk om zonder afstandbediening het alarm uit te schakelen bij binnenkomst van de beveiligde ruimte. 

Speeddial 
Op het mainpanel zit een telefoonknop. Als deze wordt ingedrukt  zal er een voorgeprogrammeerd nummer worden gedraaid. Zodra er verbinding is kunt u handsfree praten met de andere kant. 

Memo 
U kunt op het systeem een voicememo achterlaten voor andere mensen die gebruik maken van dit alarmsysteem. Een blauw verlicht lampje knippert op het mainpanel als dit zo is. Als iemand de knop indrukt wordt de voicememo afgespeeld. U kunt zelfs op afstand een voicememo inspreken. (alleen als u telefoonnummer staat opgeslagen op het G5 alarm). 

Anti-sabotage 
Het mainpanel is beveiligd tegen sabotage. Als iemand iets probeerd te saboteren door hem bijvoorbeeld van te muur te halen gaat de sirene af en krijgt u een SMS bericht hiervan op uw telefoon. Ditzelfde gebeurd ook bij een poging tot sabotage van de magneetcontacten en bewegingsmelder. 

Noodstroom/Back up Batterij
Mocht het stroom omverhoops uitvallen dan wordt de hoofdgebruiker hier direct van op de hoogte gesteld. Diezelfde melding krijgt men ook als er weer stroom is. Doordat het B11 alarm systeem voorzien is van 2 interne back-up batterijen zal het systeem gewoon zijn werk blijven doen gedurende een etmaal.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.