GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Pro Vandaalbestendige Dome Camera Nachtzicht

Artikelnummer: SKU16481

€169,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 
Ons paradepaardje uit ons assortiment dome camera's.Met zijn éénvoud in gebruik, robuustheid en de prestaties is deze domecamera eende absolute top  op het gebied van analoge videobewaking. De behuizing is zelfs zo robuust dat hij zelfs na de hardste inwerkingen door kwaadwillenden nog steeds ongeschonden uit de strijd komt. Hij is makkelijk te monteren op uw verlaagd plafond of aan de muur. Zelfs in volledige duisternis is het geen enkel probleem om afstanden tot 20m scherp weer te geven vanwege de 24 IR leds. 

Verstelbare Lens
Met een 2.8-12mm verstelbare lens kunt u zelf uw beeldhoek instellen. Wilt u eenbepaald gebied vergroot weergeven dan zoemt u de lens in. Wilt u liever een groter gebied duidelijk overzien dan zoemt u deze uit.

Effio-P
Met het grote aantal beeldlijnen (700TVL), de 0,001 LUX en Sony CCD HAD II chip wordt een superieur beeld gecreeërd. Dit mede door gebruik van de nieuwste technieken zoals 3D-NR en REAL WDR. Met de (3D-NR) ruisreductie -functie wordt het beeld bij weinig licht overdag sterk verbeterd en zorgt hij 's nachts voor een helder zicht. Hierdoor worden beeldstoringen onderdrukt die eventueel als (onnodige) bewegingen zouden worden opgeslagen op uw harde schijf. Met de DWDR -functie kan eventueel aanwezig tegenlicht volledig worden gecompenseerd. Al deze functies kunt u als gebruiker eenvoudig instellen via het OSD -menu. De controller van dit OSD menu zit in de kabel verwerkt. Met deze controller kunt u het On Screen Display (OSD) menu eenvoudig instellen. Achteraf is het natuurlijk mogelijk om de instellingen weer te veranderen d.m.v. een UTC -controller indien u niet of moeilijker bij de bekabeling kunt komen.

Dag en Nachtzicht
Overdag heeft u een scherp beeld in kleur en in het donker zijn de beelden in grijstinten. Zodra de ruimte donker wordt, schakelt de IR led verlichting automatisch aan. Zo ziet u overdag en 's nachts altijd duidelijk wat er gebeurd. Deze cameras is voorzien van 24 infra -rood ledjes, waardoor u een goed nachtzicht heeft van 20 meter. Deze IR led's passen hun vermogen automatisch aan en hebben hierdoor geen enkele hinder van overstralen en zaklampeffecten.

Eenvoudig bevestigen
De montage van deze dome camera is snel en simpel. Dankzij de perfectfit module monteert u eerst de bodemplaat met cameramodule aan plafond of gevel. Via de 3-Axis (3-assige camerahouder) stelt u de dome precies in de juiste richting. Daarna stelt u de gewenste beeldhoek (via zoomfunctie) in een zet u het beeld scherp. De kabels kunt u naar wens via de zijkant (of eventueel achterlangs) van de bodemplaat weg laten lopen.

Montage beugel
Wij hebben voor deze dome camera ook een muurbeugel beschikbaar indien u hem direct aan de gevel, maar juist haaks aan muur wilt plaatsen. Deze nette muurbeugel heeft genoeg ruimte om de kabel vakkundig weg te werken. 

Beelden Bekijken 
Wilt u uw de hoge kwaliteit van camerabeelden behouden? Combineer deze domecamera dan met één van onze digitale videorecorders (DVR) met HDMI aansluitkabel en de combi-videokabels. Zo is uw camera direct compleet en meteen inzetbaar. Standaard leveren wij al een 12V 100mAh voedingsadapter mee bij de levering. 


Features:

 • Tot 20 meter nachtzicht
 • 2.8-12 mm varifocale lens 2.0MP
 • OSD menu: Ja
 • Witbalans: Automatisch
 • 1/3 Sony HAD II CCD
 • Sony Effio-P chip met 700TVL (3D-NR en REAL WDR)
 • Ruisonderdrukking: Ja
 • Aansluiting: BNC
 • 24 IR Leds
 • Voeding: 12V 350mAh
 • Gewicht: 1,2 KG
 • Afmetingen: 135  x 110 (H)  mm

Inhoud verpakking:
 • Vandaalbestendige dome camera met 20 meter nachtzicht
 • Handleiding
 • 12V 1000mAh Voedingsadapter 
 • Bevestigingsmiddelen
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.