GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Digitale Deurspion Met Nachtzich En Deurbel

Artikelnummer: SKU16202

€89,95
€84,95
Micro SD Card
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Digitale Deurspion Met Ingebouwde Deurbel En Nachtzicht
Met een digitale deurspion weet u altijd wie er voor uw deur staat of heeft gestaan. Dit nieuwerwetse spionnetje (Doorviewer of Peephole viewer) is niet alleen ontworpen om de traditionele deurkijker te vervangen maar ook om meer veiligheid in huis te brengen. De deurspion is te gebruiken op een deur van een woning, hotelkamer, kantoorpand. Uiteraard is de camera weerbestendig zodat hij ook op een buitendeur kan worden gemonteerd.


DEURBEL
Deze deurspion is voorzien een deurbel. Zodra er wordt aangebeld zal er foto of filmpje worden opgenomen. De camera heeft een kijkhoek van 110 graden, hierdoor is iedereen, groot of klein, goed te zien. Het 2.8" kleuren LCD geeft na de druk op de knop een duidelijk beeld van de bezoeker, die niet kan zien dat u alvast meekijkt. Komt u later op de dag thuis en wilt u zien wie er voor u deur heeft gestaan? Geen enkel probleem! U ziet direct hoelaat en hoevaak er is aangebeld, maar veel belangrijker in dit geval; door wie?

FOTO OF VIDEO

Nadat er wordt aangebeld wordt er dus een opname gemaakt van de persoon of personen bij u voor de deur. U kunt er zelfs voor kiezen om direct hierna nog een paar foto's te schieten van de persoon die voor de deur staat. Uiteraard kunnen er dan ook voor kiezen om dit moment wederom te filmen. U kunt kiezen uit 3 verschillende tijdsopnames (3s, 5s of zelfs 10s).


NACHTZICHT
De camera is voorzien van een infrarood LED, waardoor zelfs in het pikkedonker nog haarscherpe beelden kunnen worden gemaakt. Ideaal voor 's avonds op plaatsen waar weinig licht is.

GEHEUGENOPSLAG

Zit de geheugenkaart na verloop van tijd vol dan schrijft hij automatisch over de oude beelden heen. U kunt wanneer u maar wilt alle beelden via het menu opvragen met een simpele handeling.

MONTAGE

De deurspion kan op alle deuren worden gemonteerd. Heeft u nog een ouderwets deurspionnetje dan kan deze direct worden worden door deze moderne deurspion. Omdat hij op batterijen werkt, komen er geen lastige bekabelingwerkzaamheden bij. Deze set is binnen 5 minuten te monteren. Hert enige wat dan nog rest is het instellen van de tijd en datum. Hierdoor heeft u altijd de tijd en datum bij een gebeurtenis.

OUDEREN, MINDERVALIDEN EN KINDEREN

Vooral mensen die moeilijker door het ouderwetse spionnetje kunnen kijken hebben profijt van deze viewer. U hoeft immers alleen de knop in te drukken om te zien wie er voor de deur staat of heeft gestaan.

BELTONEN
Zowel het geluidsniveau als het geluid van de deurbel kan door de gebruiker e envoudig worden aangepast. Vind u het volume van dedeurbel te zacht? Of juist de ringtoon niet naar u smaak? Dan is dit eenvoudig in het menu te veranderen.


Features:

Afmetingen (binnenzijde): 136 x 75 x 18mm (LxBxD)
Afmetingen (buitenzijde): 60 x 60 x 14mm (LxBxD)
Deurdikte: 35-105mm
Diameter spion: 13-58mm
Voeding: werkt op 3AA batterijen (gratis meegeleverd)


Inhoud verpakking:
Deurspion
Bevestigingsmiddelen
3 AA duracell batterijen
Handleiding

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.