GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Gsm Zender Bug Computermuis

Artikelnummer: SKU16491

€109,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 
Met deze werkende computermuis met ingebouwde gsm bug is het mogelijk een ruimte af te luisteren via het gsm netwerk. Het enige dat u hoeft te doen is te bellen naar deze gsm computermuis  en u hoort direct wat er zich in de ruimte afspeelt. U kunt wereldwijd naar het telefoonnummer van deze stekkerdoos bellen om mee te luisteren! Tevens heeft deze bug de mogelijkheid om hem op scherp in te stellen. Zodra hij geluiden opvangt ivan meer dan 45dB in een straal van 4m rondom de zender zal de hoofdgebruiker worden gebeld en kunt u direct meeluisteren. Deze optie kunt uzelf naar gelang in- of uitschakelen door middel van et versturen van een SMS naar de gsmbug.

Nooit opladen
Omdat deze computermuis gevoed wordt via USB wordt hij altijd voorzien van stroom. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken dat de batterij leeg kan raken. Zolang deze onopvallende computermuis staat aangesloten op uw pc of laptop zal hij altijd blijven werken. 

Installeren
De installatie van deze gsm bug is zeer éénvoudig. Het enige wat u moet doen is een simkaart in de computermuis plaatsen en deze stekker aan te sluiten op uw pc. Als u gelijktijdig bij de aanschaf van deze computermuis een (pre-paid) simkaart aanschaft kunnen wij deze gsmbug direct gebruiksklaar voor u installeren. Het enige wat u nog met doen is de computermuis  te koppelen aan uw pc. Nadat de simkaart automatisch netwerk (bereik) heeft gevonden is hij actief. Nu nog een belletje naar de gsmbug en u kunt meeluisteren.

Normale computermuis
Naast dat de computermuis een afluister-functie ondersteunt kunt u er ook gewoon uw pc of laptop mee bedienen. Zo heeft niemand door dat dit een gsmbug is e functioneert hij gewoon als een normale computermuis . 

Features:
  •  Quad-band gsm antenne: 850/900/1800/1900 MHZ
  • Simlockvrij
  • Microfoonbereik: 7-10 Meter
  • Gebruik: Wereldwijd

Wij zijn niet aansprakelijk voor het onjuist gebruik van deze gsmbug. Gebruik de gsmbug niet zonder de toestemming van alle betrokkenen. Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land. Controleer daarom de plaatselijke wetten alvorens u de gsmbug in gebruik neemt.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.