GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

T-Mobile Prepaid Simkaart

Artikelnummer: SKU16445

€7,45
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 Simkaart Van Het Mobiele Netwerk Van T-Mobile
 Wilt u uw pre-paid tegoed eenvoudig opwaarderen, uw beltegoed online inzien en een goed bereik? Kies dan voor het netwerk van T-mobile pre-paid. Standaard zit er direct op de simkaart en hier kan je 5,- gratis beltegoed  bijkrijgen indien je je simkaart registreert via 
Als men een simkaart besteld om te gebruiken i.c.m.  een gps tracker of een alarmsysteem dient men de pincodebeveiliging van de simkaart definitief uit te schakelen. Dit kan door de simkaart (tijdelijk) in een mobiele telefoon te stoppen en via de (beveiligings)instellingen de pincode vraag op uit te schakelen. Mocht dit een opstakel voor u zijn dan kunnen wij het uitschakelen van de pincodevraag kostenloos voor u realiseren. Bij deze extra opties op de produktpagina heeft u de optie om hier voor te kiezen.

Features:
  • Geldigheid simkaart: onbeperkt in je één keer per 6 maanden opwaardeert
  • Makkelijk online opwaarderen en betalen via Ideal, creditcard of automatische incasso
  • SMS versturen in Nederland vanaf € 0,12*
  • Bellen naar Nederlandse mobiele -  of vaste nummers vanaf € 0,29*

* Dit voordelige tarief is geldig wanneer je je gratis aanmeld voor T-mobile Prepaid bonus SMS via My T-mobile

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.