GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Video/Stroom Kabel Van 10m 

Video/Stroom Kabel Van 10m

Artikelnummer: SKU16218

€18,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Gecombineerde Video/stroom Kabel Met Een Lengte Van 10m Voor CCTV
Wilt u een bewakingscamera aansluiten over een afstand van maximaal 10 meter? Kies dan voor deze gecombineerde video/stroom kabel van 10 meter.


Video en voeding in één
U sluit hiermee elke bewakingscamera met slechts één kabel aan. Omdat de voeding door de kabel loopt is er geen stopcontact nodig in de buurt waar u de bewakingscamera monteert. Dit maakt het aansluiten van uw bewakingscamera uiterst eenvoudig.

Aansluiten
Een bewakingscamera heeft altijd twee aansluitingen. Eén voor de voeding en één voor beeld. U klikt beide connectoren van de bewakingscamera op de video/stroom kabel. Vervolgens sluit u de kabel aan op uw monitor of recorder. Als laatste sluit u de voedingsadapter van de camera aan op de kabel.

Deze combi video/stroom kabel werkt samen met alle bewakingscamera's en kan op elke televisie, webserver, scherm of recorder worden aangesloten.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.