GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Inbraakbeveiliging Stickerset 2

Artikelnummer: SKU16453

€5,95
Soort Sticker
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 Inbraakbeveiligingstickers (Setje Van 2)
Set van 2 stickers voor inbraakbeveiliging. Wij hebben hiervan 2 verschillende stickers leverbaar. Eén versie gespiegeld voor aan de binnenzijde van het glaswerk (op transparante achtergrond gespoten) of de versie voor aan de buitenkant van uw ramen en/of deuren (op witte achtergrond gespoten). Bij de produktopties hierboven kunt u aangeven welke soort uw wenst te ontvangen.

Door het aanbrengen van deze stickers met inbraakbewaking opdruk op uw ramen en/of deuren zal uw huis of bedrijf nog beter beveiligd zijn tegen inbrekers. Bedrijven gebruiken deze stickers ook om inbrekers preventief buiten de deur te houden! Bescherm uw bedrijf of huis optimaal met een setje beveiligingsstickers.

Onze stickers zijn eenvoudig aan te brengen. Uiteraard zijn de stickers is ook weer makkelijk te verwijderen. Onze beveiligingsstickers worden geleverd in een set van 2 stuks. 

Afmeting: 5,0cm x 5,0cm

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.