GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
Mobiele Telefoon Speciaal Voor Kinderen Met Ingebouwde Gps Tracker 

Mobiele Telefoon Speciaal Voor Kinderen Met Ingebouwde Gps Tracker

Artikelnummer: SKU16223

€79,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Mobiele Telefoon Voor Kinderen Met Ingebouwde Gps Tracker

Deze compacte 'back to basic' mobiele telefoon voor kinderen is voorzien een ingebouwde gps tracker. Door de combinatie van mobiele telefoon en gps tracker kunt u altijd contact houden met uw kroost en direct zien waar hij/zij zich bevind. Doordat deze telefoon speciaal is ontwikkeld voor kinderen zijn de functies van SMS en internetverbinding danook weggelaten. De telefoon is voorzien van 4 simpele knoppen die elk een ander voorgeprogrammeerd telefoonnummer kunnen draaien en een aparte SOS knop.


HOE TE INSTALLEREN?
Simpel, uw stopt een willekeurige simkaart (van provider naar keuze) in de mobiele telefoon en doet de batterij erin. De mobiele telefoon zal automatisch opstarten en direct netwerk zoeken. Doordat de kindertelefoon is voorzien van een beveiligde klepconstructie met schroefdraad is het ook niet mogelijk om snel de batterij uit het toestel te halen.


100% VEILIG
Alleen nummer(s) die opgeslagen zijn kunnen simpel de locatie opvragen en contact zoeken met deze telefoon. Anderen telefoonnummers die niet zijn geprogrammeerd kunnen dus geen enkele informatie krijgen van het apparaat. U kind kan heel eenvoudig contact zoeken met de 4 voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Hierdoor kan er ook niet onnodig worden gebeld met andere telefoonnummers. Als hij/zij het icoontje indrukt met bv een vaderfiguurtje erop zal direct het telefoonnummer van de vader worden gedraaid. Ook kunt u zonder dat u kind het doorheeft inbellen op deze telefoon en meeluisteren wat er zich afspeelt in de directe omgeving.

SOS/PANIEKKNOP
Op deze kindertelefoon zit in het midden een SOS-knop. Als deze wordt ingedrukt voor 2sec, dan gaat hij eventjes trillen. Hiermee geeft hij aan dat de SOS-knop geactiveerd is. De geprogrammeerde telefoonnummers krijgen hier dan een SMS melding van. Na enkele ogenblikken gaat de telefoon over en kan er worden meegeluisterd wat er zich in de omgeving van uw kind afspeeld. Mocht het eerste geprogrammeerde nummer niet opnemen dan word automatisch het volgende geprogrammeerde nummer gedraaid. Neemt deze niet op de volgende enzovoorts....


PLUG EN PLAY GELEVERD
Wij kunnen desgewenst deze kindertelefoon gebruiksklaar voor u instellen, zodat u hem alleen nog maar aan hoeft te zetten.
Als u gelijktijdig bij uw bestelling een prepaid simkaart aanschaft dan kunnen wij de kindertelefoon kostenloos instellen en de nummers die moeten worden geprogrammeerd inleren. Achteraf kunt u zelf simpel en eenvoudig deze nummers veranderen. U kunt bij de aangeven welke telefoonnummers er moeten worden voorgeprogrammeerd.
Wij verkopen alle bekende simkaarten van de Nederlandse netwerken zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, GT Mobile, Lyca Mobile, Lebara mobile etc. Deze zogeheten startpakketen hebben gemiddeld 10,00 beltegoed op de simkaart zitten. (TIP: simkaarten van Vodafone kunt u makkeljk opwaarderen via internet, zonder de simkaart (tijdelijk) uit het alarmsysteem te halen). Heeft u zelf nog een simkaart liggen die u niet meer gebruikt? Geen probleem! Het enige wat u moet doen is de pincodebeveiliging van de simkaart definitief uit te schakelen.

ONLINE PLATFORM
Tevens beschikt deze telefoon voor uw kind over de optie om online de status en huidige positie inclusief straatnaam en huisnummer in te zien op elk willekeurig moment. Door middel van een eigen inlogcode en paswoord komt u op de pagina van de kindertelefoon terecht. Hier kunt u ook de afgelegde route en het aantal stops rustig terugkijken, maar ook de status en de levensduur van de batterij. Voor het aanmelden van deze telefoon op dit platform rekenen wij nmaling 75,- opstartkosten voor eeuwig gebruik hiervan.

DEMO

Is uw interesse in deze speciale kindertelefoon gewekt en wilt u alvast een DEMO opvragen? Dan kunnen wij u ons gratis een doormelding toesturen. SMS het woord DEMO naar 06.10.16.22.22 en u krijgt zsm locatiedoormelding toegestuurd op uw een mobiele telefoonnummer. Het enige wat u moet doen is de SMS te openen.


Features:

 • GSM: 850/ 900/ 1800/ 1900 Mhz (Quad-band technologie)
 • GPRS: Klasse12, TCP/ IP ingebouwde gsm-module
 • GPS chip: SIRF Star III
 • LBS Locatiefunctie: JA
 • Compact design
 • Antennes: interne GSM antenne en high-gain GPS antenne
 • litihion-ion batterij: 800 mAh
 • nauwkeurigheid: tot op 5m nauwkeurig
 • Informatieverschaffing via SMS en/of online platform (tegen meerprijs)
 • LED indicator: drie LED indicator: GPS-blauw, GSM-groen, POWER-rood
 • afmetingen: 58.0 (L)x 45.0 (B)x 16.5 (H)mm
 • gewicht: 58 gram
 • bedrijfstemperatuur: -20C tot +65C
 • luchtvochtigheid: 5% tot 95% (niet-gecondenseerd)
   

 

 

Inhoud van de verpakking:

 • Mobiele telefoon x1
 • Batterij x1
 • USB Kabel
 • 220V stroomadapter
 • Koortje voor om de nek (lanyard) x1
 • Schroevedraaier x1
 • Handleiding x1 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.