GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00
USB STICK Voice recorder 4GB Geheugen 

USB STICK Voice recorder 4GB Geheugen

Artikelnummer: SKU16194

€59,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

Usb stick voice recorder 4GB
Wil je een discrete voicerecorder die niet opvalt en makkelijk bij je te dragen is? Je hebt even geen zin om op te letten maar je wilt wel in alle eenvoud een gesprek kunnen opnemen?
Deze USB Stick Voice Recorder is het paradepaardje op het gebied van de discrete voice recorders. Het is een USB stick met ingebouwde voice recorder waarvan de interne batterij tot 15uur meegaat en met de capaciteit van het geheugen alle gesprekken rondom het apparaat op. Dit alles zonder vervelende instellingen. Met het drukken op de aan- of uitknop kunt u de voicerecorder activeren of uitschakelen. Opladen is zeer eenvoudig. U plugt hem in een USB-poort en hij begint vanzelf met laden.
Gebruik de USB Stick Voice Recorder bijvoorbeeld aan uw sleutelhanger en geen enkel belangrijk gesprek gaat nog onopgenomen voorbij.
Uitluisteren is uiterst simpel. U sluit de voice recorder aan op uw computer en u kunt rustig gaan beluisteren in uw eigen tijd en omgeving. 


Features:

  • afmetingen (LxBxH): 70x21x9.5MM
  • opnameformaat: WAV
  • compatible met : Windows en MAC
  • geheugen: 4GB
  • gewicht: 15g
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.