GRATIS VERZENDING
Boven E 200,- in Europa
VEILIG ONLINE
Bestellen en Betalen

+31 (20) 2600604
TUSSEN 10:00 EN 18:00

Set van 3 Code No Labels 40x16mm Zwart

Artikelnummer: SKU16508

€16,95
Aantal

    Toevoegen aan wenslijst
 0 reviews

 Set Van Drie Unieke Zelfklevende Code No Labels (Zwart) 
Drie unieke zelfklevende labels om uw dure mobiele apparaten te beschermen bij verlies. Met de unieke QR-code die gekoppeld is aan een label zijn uw kansen om uw producten bij verlies terug te krijgen aanzienlijk gestegen. Na ontvangst kunt u de labels direct gratis registeren zonder verdere lopende kosten gedurende het gebruik. Het registeren kan simpel via internet, post of SMS. Mocht de eerlijke vinder de QR-code scannen of de code invoeren op de Code-No website dan zal Code-No direct contact opnemen met jouw. Je kunt dan ervoor kiezen om met de eerlijke vinder contact te zoeken (ook beide partijen dit geen probleem vinden) of geheel anoniem het verzendproces door Code-No te laten verzorgen. Niet voor niets zijn er al meer dan 5.000.000 unieke Code-No productlabels in Europa verkocht.  

Features:
  • Afmetingen 40 x 16 x 0,2 mm
  • Materiaal: Hoge kwaliteit Aluminium

goederen met een code-nr label vandaag en uw kansen op het krijgen van verloren of vergeten voorwerpen terug enorm toenemen- Sluit eenvoudigweg de label en het registreren van het aantal via internet, post kaart of SMS - dat is alles - Geen stromend kosten - Wereldwijd transport van de gevonden voorwerpen terug naar uw huidige locatie - Speciale onder-geanodiseerd druk maakt het label duurzaam en krasbestendig - Materiaal: geanodiseerd aluminium (geschikt voor vlakke oppervlakken) met zelfklevende achterzijde - Met QR- Code - helpt de vinder om snel te rapporteren het gevonden voorwerp - Afmetingen: 40 x 16 x 0.2 mm Deze labels zijn een betrouwbare metgezel en beschermer voor uw notebook, mobiele telefoon, mp3-speler, camera en nog veel meer. 
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Met de producten van Weespreventief heeft u binnen de korste keren meer veiligheid voor uzelf, familie en omgeving voor aantrekkelijke prijzen. Beveiliging hoeft namelijk niet duur te zijn. Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd. Of dit nou camerabewaking encryptie pgp,sms alarmbeveiliging of een simpele preventieve oplossing is, Weespreventief heeft het.Bij ons vind u een goedkoop alarmsysteem. Vanuit ons eigen magazijn beheren wij onze eigen voorraad. Hierdoor zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wilt u onze producten liever eerst komen bekijken in onze showroom dan kunt u na telefonische afspraak langskomen om onze producten te testen en/of te bekijken.